admin11
Puanı : 417.20
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • bartu mSx tpc CS:GO AYARLARI 2021 - Esports Gündem

    bartu mSx tpc KİMDİR? mSx tpc CROSSHAİR AYARLARI VE DAHA FAZLASI

    19.03.2021 23:57
  • 19.03.2021 23:51
  • CANAVARLAR Valorant kadrosu organizasyon ve sponsor arıyor

    CANAVARLAR ekibi 5 genç arkadaş tarafından, turnuvalara katılmak amacıyla kurulan bir oluşumdur. Ekip genç ve yetenekli oyunculardan oluşuyor. Oyuncuların kendilerini göstermek ve büyük takımların dikkatini çekmek için kurduğu Valorant kadrosu, Challengers 1 ve Challengers 2 turnuvalarında son 16 turuna kadar çıkma başarısı göstermişti. Ancak hala kendilerine bir destek bulamamışlardır.

    01.03.2021 09:26
  • CS: GO FPS Arttırma: Oyunda daha yüksek FPS alın!

    CS: GO oyunu için çoğu insanın başı FPS değerleri konusunda dertte, bu yazımızda size daha fazla FPS almanız için elimizden geldiğince yardımcı olacağız: CS: GO’da FPS değerlerinizi daha yüksek hale getirmek için fazla uğraşmanıza gerek yok! Bu yazımızda, yazılımsal ve donanımsal olarak sizlere yardım edeceğiz. CS: GO başlangıç seçenekleri ve CS: GO konsol komutları bunun cabası olacak.

    01.03.2021 09:08
  • Gamers of Future Zula Kadınlar Ligi ikinci sezon kadrosunu yayınladı

    Türkiye’nin başarılı espor kulüplerinden olan Gamers of `Future` Zula `Kadınlar` Ligi ikinci sezon için yeni bir kadro oluşturdu. 24-26 Şubat arasında `Instagram` hesabından paylaşımlar yapan kulüp, her gün iki yeni oyuncu duyurdu. 27 Şubat itibariyle ise kadronun tamamını açıkladı. Böylelikle gladyatörler Zula `Kadınlar` Ligi’ne giriş yapmış oldu.

    01.03.2021 08:51
  • Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.